dimarts, 17 de juliol del 2007

Els nervis de Sabaté

He pogut seguir el plenari de Tortosa mitjançant l'emissió de la televisió local del magnífic Didac Barberà. Pareixia un plenari de tràmit, doncs es tractaven expedients iniciats i mal acabats, com sempre, per l'anterior Govern. Destacable ... home, els nervis de Joan Sabaté. Descolocat, facilment irritable, nerviòs, molt nerviòs. La imatge de l'exalcalde de Tortosa, el socialista Joan Sabaté, està tocant fons molt ràpidament. Que l'exalcalde era poc tolerant, ja ho sabíem, ho havíem vist en plenaris anteriors (un cop més gràcies a la constància de Tortosa TV de Didac Barberà). Ara bé, que a més a més, faltés al respecte als altres ... bé, també ho sabíem.

Un detall, potser anècdota? ... no ho crec. Davant la proposta de bous per a les festes de Campredó i Els Reguers el flamant cap de l'opocició tortosina va exigir a l'actual govern i més concretament a l'actual alcalde que actués dintre els paràmetres de la Llei, és a dir, que fos curòs en el cumpliment de la normativa en referència als correbous. Què fort!. Clar, l'alcalde li va contestar com es mereixia: senyor Sabaté serem tant curosos o més que vostès, és a dir, cumplirem la Llei com vostès feien. O no era així senyor Sabaté?.

L'actual cap de l'oposició tortosina no sap on es troba i té greus problemes d'adaptació. Esperem que amb el temps aprengui a comportar-se i a mantenir un discurs més seriòs.

46 comentaris:

Anònim ha dit...

El Sr. Bel s'ha de creure que es l'alcalde i no parla com si encara estes a l'oposició.

Anònim ha dit...

Magnific Didac. Un mercenari a sou de CiU, sense papers, i tapat i protegit baix la capa del Bisbat.
No tens vergonya Cinto.

Anònim ha dit...

Efectivament potser no arrivarem mai a saber qui s'amaga detras de Cinto....el que si sabem es que el que escriu les vestieses aquestes, se li veu el plumero ( pauma, per granera ) d'una hora llun.
Defensar la tele de Tortosa ( TTV ), nomes se li pot ocurrir a algun llepafils... mare de deu senyor...que redicul. En les ultimes 24 hores, he vist en els rotuls dels reportatges: ROQUETE, JSUS, MAYORS, etc.
I les entrevistes/pilota de la campanya electoral?
Odena, Mascarell, Conrad.....
!!!El trident del periodisme ebrenc ¡¡¡

Anònim ha dit...

Va, que Sabaté, podria treure les megapancartetes que te penjades dalt de la mesquita, vergonya me'n dono. Que no anaves a la teva seu,Joan? no veies la merda, brutícia, purria, droga, il.legalitats, baralles, crits, cants, botigues, nens petits etc que hi havia?¿
Home fes lo favor i no vulgues criticar lo que no has fet en 8 anys, vas tenir la oportunitat i no ho vas fer bé.
Hi ha gent que l'excusa dient que la culpa la tenien els seus pròxims )Cigronera, Martín etc etc..), pero es que xeiiic tu erets el cap! o no..

Anònim ha dit...

Juanito societè és un xulo ramblero. Es pensa que después d'ell no hi ha ningú mes a este món, és lo millor del món mundial.
Juanito a vore si te'n teres que estas a l'oposició. Ara al govern nou li toca arreglar les teues barbaritats i les teues incapacitats.

Anònim ha dit...

Barbaritats, quines?. Una a una i les discutirem. Aixo de fotre merda a sobre sense especificar i amb mentires, troles, mitjes veritats es molt convergent. Clar, com després es confessen i el bisbe els perdonar els pecats, tot arreglat.

Anònim ha dit...

Si i cobrir als que foten barbaritats i xuleixen és molt socialista, no te fot!

Anònim ha dit...

Pos per a nirvios lo amigo jose martin que no sap on caure mort.

Anònim ha dit...

Espero que pel renaixement Juan,Bonilla, la Cigro, Martin.. no es veiguen molt!
Vergonya me'n donaria anar per alli, si fos un veï de tota la vida del barri antic, els tiraria ous per incompetents, traïdors, dolents, carques, que no heu complit lo que vau dir, que tireu los diners de la gent del poble fent dinars i viatges, que aneu en lo super cotxe podent anar a peu, que sou uns derroxadors.
I dius, si cobren i ho fan bé 'tira que te vas' pero vatros fill meuuuuu, que cobraveu un mun de diners i no heu fet res, tota Tortosa endeutada i vatros anant a fer sopars, poca vergonyes.
Bel mas que sigue fes-ho bé, si vols cobrar, cobra pero fes les coses bé, no com los altres que cobraven i mira com està Tortosa, feta una M****A.
M'he desfogat

Anònim ha dit...

Comparteixo la teva opinió (ùltim anònim)
Crec, que és hora de que treballen i que suen guanyant els diners,
Tortosa no és mereix això, està feta una merda.. i ho estarà, pq fins que no es paguin tots els deutes, les coses no s'arreglaran!
Sabaté, perque no vas tapar les ruïnes del carrer Montcada? Que li deus diner a l'empresa?aiai, que al final els mals pagadors, acaben perdent!!

Anònim ha dit...

L'oso iogui nervios? no home no que l'oso iogui esta per damunt del be i del mal. Diuen que per Madrid va en lo cap cotxo... i que per Barcelona ni apareix de vergonya que te.

Anònim ha dit...

Manel, no es la primera vegada que teu dic, i crec que teu continuare dien. Ets un mal parit. Aixó d'insultar a la gent, per la seva pell, el seu sexe. el seu estat físic o la seva aparencia es xenofob, i a més si t'amagues detras d'un anonim es nazisme pur.
I lo que dius, solament ho pots veures a les teves pesadilles. No dorms bé. Ves al psiquiatra.

Anònim ha dit...

manel, nomes una coseta:
Si tu ets un home, jo soc el bisbe de Canterbury.

Anònim ha dit...

granera, continua en peu el que et vaig dir fa temps: si no esborres ( en un temps prudencial) els comentaris vegatoris, insultants i covars que es fan de manera anonima, em considerare en tot el dret a entrar el que em done la gana - estic parlant de quantitat i calitat del texte- i et boicotejare el bloc tant com pugue.

La Granera ha dit...

No considero que s'hagi insultat a ningú. Assenyalem quin és el comentari que t'ofen i en parlem.

Per cert, tu massa demòcrata no deus de ser oi?. Sempre tens la tendència a amenaçar els altres. T'ho vaig dir un dia amb molta educació, això és un bloc privat, sino t'agrada no entris, és així de senzill.

Anònim ha dit...

Aixo es un bloc privat amb participacio publica? Si o no?.
Llavors, entro quan vull, les vegades que vull i dic el que em dona la gana i tu, que ets la democracia, la tolerancia i el respecte feta persona, m'ho permetras, i sino, sigues prou xulo i no deixes entrar a tothom anonimament.
Oso iogui.. traidor...mal parit.. dolent..i xulo ramblero.
Aixi, tot juntet, veus mes l'efecte?

Anònim ha dit...

Que conten que estic: primer renaixement de Bel boca grossa.....i vaja com plou. ja, ja, ja, ja

Anònim ha dit...

Tu ets tortosí o ignorant?, segurament ignorant. Alegrar-se de que al renaixement plogue deu de ser d'ignorant. Mane qui mane a l'ajuntament lo important es que les festes surtiguen be. Son imatge de Tortosa. ETS UN IGNORANT!!!!!!

Anònim ha dit...

Uiiii, quan de defensor de Sabaté. O és el mateix tot lo rato?. mes sembla granera que algu te fixació en lo teu bloc i no para d'entrar aixecant la bandera comunista de sabate.

Anònim ha dit...

Visca Enrique Lister............. UUUUUUUUUUUUUU

Anònim ha dit...

M'hagués agradat fer algún comentari-opinió envers "els nervis de Sabaté", però he llegit tots els disbarats que els anònims van penjant i no vull anar pel mateix camí.

Quan vegi una mica més d'objectivitat i es deixin de banda les desqualificacions personals, que no porten a cap lloc, comentarem on estan els nervis i si vuit anys d'abstinència han servit per apaivagar alguns "nervis".

Amb tota seguretat moltes de les coses que s'escriuen no es dirien a la cara de les persones a les que van dirigides.

Per cert, heu de convéncer a F. Bel que J. Sabaté ja no és l'Alcalde de Tortosa, ara és el cap del principal partit de l'oposició.

Anònim ha dit...

nirvi, nirvi, nirviossssssssss. fem bullir l'olla?

Anònim ha dit...

M'han dit que Sabaté se retira de la política d'aquí tres anys. Algú ho sap si es viritat?

Anònim ha dit...

M'han dit que Ferran Bel, ho deixa. Es molta feina i cobra poc.
Ja ha delegat la seva firma amb els altres regidors per que l'hi ha sortit un callo als dits.

Anònim ha dit...

Pos a mi man dit......que alli on troves merda....posis el dit.

Anònim ha dit...

Mirat el ple extraordinari del 26 i veras el que son "nirvis" "nirvis".............pero per part de l'alcalde, i aixo que eren tres questions de pur tramit

Anònim ha dit...

l'atre dia me van dir que Sabate no podia fer clases peque estava depresiu. Este home com pot seguir sent regidor?. mare meua!

Anònim ha dit...

Ens pots explicar a on fa les clases J. Sabate?

Anònim ha dit...

Cinto, estic preocupat.
Fa dies que no se res de la teua brillant literatura i exemplart conducta "blogeril" , no estaras malalt?. Fisicament vull dir.

Anònim ha dit...

l'atre dia em van dir que els d'unió no estan contents amb el poc pes que tenen dins del govern de l'ajuntament i que l'alcalde no els deixa fer res sense consultar-s'ho. tu que ne saps d'això granera, a vore si ja comencem a fer el tonto i ens perdrem en tonteries, oblidan l'important que era fer-ho bé per als tortosins com jo que vem confiar en el canvi.

Anònim ha dit...

Anònim de l'1 d'agost 10:48, no sé qui ets, ni com pots tenir informació tan privada d'Unió. És cert que aquests neguits existeixen perquè a mi també m'han arribat de manera molt privada a nivell de comentari per militans importants. Només una cosa et vull dir, d'aquí a poder crear-ne un problema n'hi ha un abisme, ja que la gent d'Unió és molt responsable en la seva feina.

Anònim ha dit...

Anonim 10:27, de que et sorprens que l'anterior anonim tingue la mateixa informacio que tu?
I ell ( i la resta ) sabem qui ets tu?

Anònim ha dit...

Que jo sapigue hi han tres regidors d'Unió a l'Ajuntament de Tortosa en estos moments. Casi res! A mi me sembla que estem molt representats com a partit. A més a més, Joan caballol és tinent d'alcalde. Suposo que els que comenten tantes cose d'Unió deuen ser d'Unió no? Només dir-vos que a Unió reina una armonia absoluta, potser massa i tot.

Anònim ha dit...

el comentari d'Unió a quin cuento venia?

Anònim ha dit...

Pos jo soc del Betis i no puc vore a los del sevilla

Anònim ha dit...

Gracies a tortosa televisio mos anterem dels plenos de l'ajuntament de Tortosa. L'antic alcalde no se si estava o no nervios, lo que si se es que ancara no sap lo que li ha pasat. Es pensa que ho ha fet tot be i que la gent no a sabut valorar-lo.
Suposo que son maneres diferents de vore les coses.

Anònim ha dit...

I quina gracia.......de l'ultim anonim i de tothom que te aquestes teories, no nomes en politica. Jo en tinc una altra:
Quan una persona fa alguna cosa, se suposa que: ho fa pensan en fer-ho be, i que ame a mes, pensa que ho ha fet be, perque si ho fes pensan que ho fa malament, seria un ignorant o un imbecil, i crec francament que no es el cas.
Per tant, hi ha algo mes normal que un, es pense que el que ha fet ho ha fet be?, aixo sense deixar d'acceptar que -logicament- tot, tot be tampoc s'haura fet.
No se si queda clar, pero es de perogrullo.

Anònim ha dit...

Granera, fa més d'un mes que no fas cap aportació nova al teu blog.

¿És que ara ja no hi ha res per "agranar" a la ciutat de Tortosa i les seues pedanies ?

¿ Ara ja "Funciona" tot Bé ?

Anònim ha dit...

I dels nervis de Bel en l'ultim ple.....no en penses parlar?
espero impacient.

Anònim ha dit...

graneraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! on estàs?, xalava molt amb els teus articles. Ara només em queda el NODO tortosí...

Anònim ha dit...

R.I.P.

Anònim ha dit...

Eiiii granera!!!! necessitem aportacions teues per a xalar una rato!!!!!!!

Ehhhhhhhh!!! aon estas?

Anònim ha dit...

Com has abandonat el bloc des de que ets regidor de festes oi?

Anònim ha dit...

Hvala za intiresny Blog

Anònim ha dit...

Hi!
You may probably be very interested to know how one can make real money on investments.
There is no initial capital needed.
You may begin earning with a money that usually goes
on daily food, that's 20-100 dollars.
I have been participating in one project for several years,
and I'll be glad to share my secrets at my blog.

Please visit my pages and send me private message to get the info.

P.S. I make 1000-2000 per daily now.

http://theinvestblog.com [url=http://theinvestblog.com]Online Investment Blog[/url]

Anònim ha dit...

Thanks :)
--
http://www.miriadafilms.ru/ приобрести кино
для сайта lagranera.blogspot.com