dilluns, 25 de juny del 2007

LES POSTALS DEL PSC by Cinto. EL CASC ANTIC


EL NOSTRE CASC ANTIC .... MÉS ANTIC I DEIXAT QUE MAI

Promeses i més promeses, per a què? ... la veritat que per a molt poc. PINCAT, PINCAT i més PINCAT!!!!. Ja s'ha vist. RES, RES i RES de res.
L'actuació del govern socialista de Joan Sabaté ha estat gairebé nul.la en matèria de rehabilitació i impuls del casc antic i centre històric de Tortosa. Els recursos procedents del PINCAT s'han invertit molt malament: accés a Santa Clara (obra que no hauria d'estar inclosa en el PINCAT, sinó que en les inversions ordinaries de l'Ajuntament) i finançament de la eterna Biblioteca. Mentrestant, els carrers per a fer, les rehabilitacions d'habitatges inexistents, les polítiques socials d'integració i control de la immigració ridícules.

El PSC ha volgut treure pit de la seva inversió i acció de govern al casc antic i la veritat que el ubalanç és pràcticament imperceptible. Aquesta postaleta electoral del PSC ha estat una altra gran errada dels socialistes tortosins.

Quan parles amb membres de l'associació de veïns Tortosa-Centre, et transmeten la seva més que contundent desesperació. Diuen que se'ls ha enganyat durant els darrers anys i que la inversió ha estat gairebé inexistent. La junta de l'associació de veïns estan farts del maquillatge a que es sotmet continuament el seu barri. Volen accions concretes i realitats fermes.

23 comentaris:

Anònim ha dit...

" Lo prometido es deuda ".....aquesta vegada no et posaré cap rosari.
Alla tu..

Accídia ha dit...

Aquesta foto feta des de l'altra banda, des del castell... té un delicte...

Anònim ha dit...

Tranquils, ara arriba el renaixement!!!!!
Taparem totes les cases mig derruides en un fardell, posarem cartells per indicar on estan els antics col.legis o la plaça Mossen Sol, netejaran els carrers cada dos per tres, te trobaràs als Mossos i als locals 40 vegades...
Posarem WC públics, els polítics passejaran..
Perquè no van ara? que els fa por anar per alli?
Poca vergonyes!!!!

La Granera ha dit...

Un dels principals arguments de la gent del casc antic ha estat i és que el renaixement s'utilitza per emmascarar el casc antic i les seves deficiències.
Crec personalment que la Festa del Renaixement ha d'esdevenir un motiu d'inversió al casc antic. Festa SI, però casc antic i centre històric TAMBÉ.

La Granera ha dit...

A l'anònim dir-li que actua correctament i, que si creu que la informació que dono sobre la postaleta del PSC no és veritat, que n'argumente les seves contrarietats.
Gràcies de totes formes per ser respectuós amb els meus comentaris.

Anònim ha dit...

Macanudo, todo macanudo.

Anònim ha dit...

Lo casc antic de la nostra ciutat fot fastics. lo problema son los moros i la bruticia que hi ha.
Algu pensa fer algo?

Anònim ha dit...

I no era Juanito Sabaté lo salvador de Tortosa, no era l'homenot del canvi?. Vaiga que tindran raó los de la granera: Socialiste són la plaga de Tortosa, per tant necessitem pesticida per eliminar-los (la granera és un bon pesticida o no?).

Anònim ha dit...

Soc respectuós, però volies dir contradiccions, o contrarietats ?.

Anònim ha dit...

Sí al casc antic!

Anònim ha dit...

No s'ha fet res pel casc antic, ni els de CIU en 20 anys ni els del PSC en 8 anys. Els ultims pitjor ja que tenien subvencions i ni aixi.
A veure que fan els d'ara, al menys se'ls veu en mes il.lusio.

Anònim ha dit...

Lo que no ha fotut ni xapa al casc antic és Sabaté. A on estan los 9 miolins d'euros que va donar lo Govern de la Generalitat de Catalunya?

Anònim ha dit...

Els 9 millons d'euros deuen de estar pels alps o pels castells de França ... si si, per alli deues estar.

Anònim ha dit...

I del munt d'inmigras que hian a tortosa que ne farem? Los carrers bruts i les cases cauen a trosos. Això es la gran obra del SR. Juan Sabaté?. A mi com a tortosi me fot molta pena. espero que los d'ara, los convergens, siguen acpaços d'arregalr-hu tot. Bueno, lo que puguen, que segur que faren mol mes.

Anònim ha dit...

Si, si, lo del immigrants segur que ho arreglara el Sr. Bel, i segurament el de tota Espanya.
Primavera

La Granera ha dit...

El problema de la immigració és molt complexe. Cal un bon control i exercir pressió policial per combatre els pisos pastera.

Anònim ha dit...

Lo peoblema al casc antic és que cal un pla d'actuació carrera a carrer, zona a zona i no vulguer arreglar-ho tot de cop i a les braves.

Anònim ha dit...

Clar que si espaiet i Fem-ho Be.

Anònim ha dit...

Sí, fem-ho bé. Ja n'hem tingut prou de desastres an los socialistes, ic i independents. Entre los tres no ne feen un.

Anònim ha dit...

Hau vist la merda que hi ha detras de la biblioteca, o davant segons se mire?. Un munt de cases tombades. Jo no vull veure tortosa així. Que diran los turistes?

Anònim ha dit...

Allò vas tot a terra no? mes embla que va caure sol.

Anònim ha dit...

Aquelles cases van caure i els veïns varen ser retirats i allotjats en altres cases. Suposo que l'Ajuntament les tombarà i netejarà el solar. Sembla de lògica.

Anònim ha dit...

Sabater mosega ceba i fes-te fotre