dimecres, 27 de juny del 2007

LES POSTALS DEL PSC by Cinto. EL COL.LEGI CINTA CURTO DE FERRERIES

UNA ALTRA PRESA DE PÈL: LENT EN LA CONSTRUCCIÓ, PROMÉS ETERNAMENT I SEGURAMENT INSUFICIENT


Un altre despropòsit en la gestió de Joan Sabaté, que es veu que també li val per treure pit. Bé que hi farem, tampoc tenien molta cosa més per vendre.
Aquesta postaleta ens serveix per denunciar la falta d'entesa entre Sabaté i el govern de la Generalitat en matèria d'educació. Recordem les baralles continuades i la manca de lleialtat institucional que mostrava l'exalcalde de Tortosa, el socialista Joan Sabaté, amb la conselleria d'Educació.
La Conselleria d'Educació de la Generalitat no podia tirar endavant les obres dels nous centres educatius a Tortosa per la manca de disposició de sòl. És a dir, la Generalitat tenia la voluntat i el projecte preparat i el govern de Sabaté no era capaç de procedir ni tan sols a la cessió dels terrenys.

Certament la vella excusa a la qual Sabaté sempre s'agafava era: tots volen mal a Tortosa. La Generalitat era dolenta (sobretot quan governava CIU), la Diputació no l'estimava, al Consell Comarcal estava el malvat Ferran Bel que vol la cadira de l'Alcalde, etc. Sempre buscant culpables en els fracasos personals de la seva inadequada gestió municipal. Clar que totes aquestes excuses de mal pagador es van acabar quan es varen assolir els governs de la Generalitat i de l'Estat, tots dos sota control absolut dels socialistes. Ambdós governs els podríem qualificar de governs amics i res de res.
No serà que l'únic culpable era Joan Sabaté i el seu equip de govern?

43 comentaris:

Anònim ha dit...

La pregunta es tant senzilla que no pot ser-ho mes: Treu cap a res tot això?, te sentit?, es racional?, es lògic?, o nomes respon a una paranoia personal de Cinto i la teràpia prescrita per algun psicòleg amb la carrera recent acabada?
No veus que ja ho tenim políticament amortitzat tot això..
I per una altra part, sabs que et dic, que si tu xales amb la critica a destemps i tot plegat....n'he hi ha que es diverteixen mossega'n cantonades i esgarrapant vidres.

La Granera ha dit...

No, ni xalo ni ni em tronxo, ni em paretixo el pit. Simplement escric sobre allò que em ve de gust. En aquest cas aquest grup de postaletes electorals que va enviar el PSC a casa meva, no em van agradar gens ni mica. Les vaig trobar fora de lloc i força irracionals. A partir d'aquí la meva reacció és aquesta, ni més ni menys.
Quan acabe la série, només en queda una, ja canviaré de temàtica.

Anònim ha dit...

A mi me sembla be que s'aireixen les vergonyes del pitjor alcalde de la historia de Tortosa. Es ofenedor que vulgues vendre obres mal fetes, mal acabades o mal situades. La gent que ho sapigue i despues que jutge com vulge.

Anònim ha dit...

M'han dit que a este colegit ja no se cap. Es veritat?

Anònim ha dit...

Pos per a contents a Campredó en lo nou colegi. Una porqueria. A la primera de canvi mos va volar la taulada. Les coses fetes en prese i mal fetes son un desastre.

Anònim ha dit...

mua mua

Anònim ha dit...

cinto, tu deus estar a sou d'algun partit, no? potser ciu? que li han solucionat la vida a n'algun parent teu amb algun enchufe?

destapa't chato!

ximo ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Anonim de les 9:39, que no ha jutjat la gent ja?

La Granera ha dit...

No estic a sou de cap partit ni dec res a ningú. Simplement tinc una gran satisfacció per la gran victòria de CIU a Tortosa i pel nou alcalde. Una persona preparada, capaç i que tirarà endavant la ciutat, cosa que no han sabut fer els socialistes.

Anònim ha dit...

Potser si que serà veritat que contestes a mitges.
Algun cop t'han dit altres coses com exregidor, afiliat, i mes amunt que si l'hi han solucionat la vida a algun parent etc. i tu no ho desmenteixes, com fas amb el tema del sou de partit.

La Granera ha dit...

Sóc ex de moltes coses ... feines, nuvies, entitats. Mira, no t'obsesiones amb la meua identitat perquè et quedaries sorprés i no té la més mínima importància.

T'hauria de preocupar més la mala gestió de Joan Sabaté al front de l'alcaldeia de Tortosa els darrers 8 anys. Clar, t'hauria de preocupar més, si no fora que ets un exalliberat o ex alguna cosa del PSC o qualsevola altra marca blanca.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Jo també soc EX de moltes coses granera :))))). Es veu que algú es possa molt calent o calenta en tu. Com xaleu Maquiavels!

Anònim ha dit...

Obsesionat nomes si pot estar, si de cas, per la salut l'educacio dels fills i la familia....home no m'emprenyes.
Ara be, exactament per la mateixa regla de tres (TEUA), tu ets exalliberat o ex alguna cosa de CIU, o marca blanca. Tria.

La Granera ha dit...

Doncs ja em va bé. Si així et quedes més tranquil.

Anònim ha dit...

Jo estic obsesiu per atres coses i maguanto. Una mica de sexe i vos relaxareu tots.

Anònim ha dit...

Ah, jo volia fer un comentari sobre este bloc. Vos felicito perque es mol original. Vos us dic de bona veritat.

Anònim ha dit...

Per a quan el nou col.legi de Sant Llatzer? tenim terrenos o no?

Anònim ha dit...

deuen de ser inundables... aiii!!!!

Anònim ha dit...

La conselleria d'educació ara putejara encara mes a l'ajuntament de Tortosa. Ni colegis ni guarderies.

Anònim ha dit...

Hola Granera. Soc Pere Royo i vaig ser Regidor d'Ensenyament des del 1999 al 2003, de la llista de colaicio PSC-iniciativa d'esquerres pel cupo d'ICV. Per tant et puc dir que tinc informació de primera ma en relació a la construcció del Col·legi Cinta Curto que hauries de coneixer.
Quan vaig arrivar a la regidoria em vaig trobar amb la reivindicació justa dels veïns del barri de constuir un nou col·legi.
Saps el que havia fet l'anterior govern de CIu (Mariano Curto), en relació amb la cessió de terrenys per a construïr-lo? RES. Només trametre una carta al Departament d'Ensenyament. Ho pots comprovar ja que llegeixes tants de papers.
Així que vam tenir que començar tota la tramitació de l'expedient de cessió fins adoptar l'acord al Ple de la Corporació, que es on toca. Sense cartetes. Era l'any 2000, principis del 2001.En varem donar trasllat i comunicació a la Conselleria per a que redactés el projecte i després l'executés. I tenint els terrenys a disposició VA TARDAR MES DE DOS ANYS EN FER-HO. Aquesta tardança només es imputable a la Conselleria (de CIU). L'ajuntament, amb cedir el terrenys havia fet tot el que li pertocava. Així que es radicalment fals que l'obra s'enderreris per culpa de l'Ajuntament i del Govern de Sabaté.
Pel que fa al Col·legi en si, com a infraestructura, em sembla que els usuaris (mestres, xiquets i pares), n'estan prou contents.

Fins un altra.

Anònim ha dit...

Per cert Granera, torno a ser Pere Royo, si has de contestar-me alguna cosa, et prego que ho facis amb nom i cognoms, identifican-te, així tothom sabrà qui es qui i on està cadascú.
Salutacions.

Anònim ha dit...

Granera, m'estic impacientant! No contestes?

Em sembla que no estaràs a l'alçada...

ximo ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

granera, si no vols pols.....no vagis a l'era.

Anònim ha dit...

Granera, que t'has acollonit?
contestes altres comentaris intranscendents d'altres entrades i al que t'interpel·la amb nom i cognoms, que?

La Granera ha dit...

A Pere Royo.

Me sones més perquè anaves les darrerse eleccions municipals a la llista d'IC-V que no per un altra cosa.

Primer, jo no he dit en cap moment que els anteriors governs municipals de la ciutat no hagin tingut errades, faltaria més. Segur que n'han tingut moltes.

Segon, jo ara estic jutjan, a la meva manera, fets i elements amb els que està relacionat els dos governs de Joan Sabaté, principalment el darrer que és el que millor conec i he tingut més interés en seguir.

Tercer, en el col.legi Cinta Curto hi ha responsabilitat directa del govern de Sabaté, sí, la hi ha. I ni et comento la responsabilitat directíssima que ha tingut en el retard de la construcció dels centres escolars de Campredó i .... Sant Llatzer (bé, este ni t'explico, o es que este cas no el coneixes?)

De totes maneres celebro la teva participació. Moltes gràcies.

Anònim ha dit...

em sembla que has sigut incapaç de comprendre el que t'ha demanat Royo.

Fora, no vull perdre ni un segon més amb panfletos.

La Granera ha dit...

Royo no m'ha demanat res, s'ha dedicat, simplement, a donar-me la seva opinió i versió del que va passar amb l'expedient del col.legi Cinta Curto.

Segurament el que no ha entés res ets tu, o potser no t'ha interessat entendre-ho.

Anònim ha dit...

Hola de nou Granera. Torno a ser Pere Royo.
Mira, a mi em preocupa ben poc si et sono o no i de que et sono. A més, considero que aixó no es gaire trascendent. Es més, aquest comentari teu es més aviat poca solta i si el que pretens es menystenir-me, allà tu!!! Si, vaig anar a les llistes d'ICV a les ultimes eleccions. Com hi vaig anar a les del 1999, també per ICV, ja t'ho vaig explicar. Ni me'n penedeixo, ni m'amago sota un seudonim, ni defujo cap responsabilitat.
Pel que fa al Col·legi Cinta Curto, més enllà de l'afirmació genèrica de que el govern de Sabaté en té responsabilitat, no has rebatut ni contradit absolutament res del que et vaig dir. Te diré per qué: per que son fets constatables i documentats, no opinions més o menys interessades.
Respecte dels altres dos col·legis que cites, també en tinc informació. Pero la deixo per un altra ocasió si et sembla bé. Només un detallet: respecte del de Campredó, en vint anys de govern de CIU (79-99) tampoc s'havia iniciat cap tràmit per construir-lo. Només s'anava possant parxes a l'existent.
En fi, per acabar, veig que continues sense identificar-te. Es una llàstima!!! Jo segueixo donant la cara.

Bon dia.

La Granera ha dit...

Aquesta és la meva opció, és el meu bloc i és el meu plantejament.

Ja t'he dit, però sembla que tu tampoc escoltes, que els anteriors governs de CiU van cometre errades. Clar que sí, i no ho nego. Però aquest no és el meu problema, seguurament deu de ser el teu, per tant, t'animo a fer un bloc i expossar les mancances dels governs de CiU.

Jo estic plantejant les mancances dels socialistes i punt. Aquesta ha estat la meva opció en aquestes primeres entrades.

Sabaté i el seu equip, han perdut 800 vots després de governar la ciutat durant 8 anys. Un alcalde no perd unes eleccions si no és que ho ha fet malament, porta un mal equip i no escolata a la gent.

Anònim ha dit...

Granera, soc Pere Royo un altre cop. No tinc cap intenció de polemitzar amb tu. A més, si tot el que se t'ocurreix per tancar el debat que portem es dir que aquest es el teu blog, la teva opció i el teu plantejament ... ja està tot dit. Malgrat que els blogs serveixen per contrastar opinions i debatir, i malgrat que ets tu qui ha obert un blog, sembla que no t'agrada massa que no et riguen la gracia i et contradiguen amb dades i arguments. No t'he escoltat, sencillament perque no hem parlat mai i ni tan sols sé qui ets. Pero t'he llegit atentament, no ho dubtis. Per acabar aquestes visites al teu blog, només vull afegir que jo no tinc, afortunadament, cap problema ni amb els de CIU ni amb els del PSC. Només t'he comentat fets que, una vegada més t'ho dic, son constatables i estan documentats. Al món hi han altres opcions a més de la teva.
Siguis feliç amic meu.

La Granera ha dit...

Et puc assegurar, amic Pere Royo, que sóc molt feliç, com tu, me consta.

No entenc el teu plantejament, potser és culpa meva, però ja has donat la teva opinió, jo t'he respost el que he pogut i he sabut i ja està. A sobre t'he reconegut que els de CiU han comés moltes errades al llarg de la història, cosa que tu no has fet en cap moment.

L'autocrítica, amic Pere Royo, es bona. Per cert has nalitzat els resultats de les darreres eleccions municipals a Tortosa?. Te n'adonaràs que l'obra de govern no ha estat refrendada per la ciutadania. Alguna cosa hauran fet malament PSC+ICV+IPE.

Per cert, no se si et valdrà o no, no ens coneixem personalment, però tinc referències teves perquè ho he preguntat. He parlat amb dos regidors que varen compartir mandat amb tu i no me n'han parlat malament (són de CiU). Per tant, ja veus que no hi ha cap mena de resentiment.

Anònim ha dit...

Bon dia Granera. Soc Pere Royo un altre cop. Encara que, en prinicpi, no tenia intenció de tornar al teu blog, la curiositat m'ha vençut i aqui estic.
Tens raó, l'autocrítica es bona. Jo he estat crític en alguns aspectes no menors de l'acció de govern dels ultims anys. Des de dins, quan era regidor, manifestant les meves discrepancies directament a l'Alcalde Sabaté, i també des de fora. Incloent-hi els mals resultats de les ultimes eleccions municipals pel que fa a la candidatura d'ICV, de la qual en formava part, i al conjunt de l'esquerra tortosina. Els que t'han donat referencies meves t'ho poden confirmar. I si segueixes les meves intervencions públiques dels ultims temps en tertulies radiofóniques, ho hauras pogut comprovar. Es més, afegeixo, vaig deixar la política de "primera línia" i vaig marxar cap a casa l'any 2003, precisament perque discrepava de com s'estaven fent les coses.
Es fàcil, per tant, concloure que els aclariments i puntualitzacions que et vaig fer en relació amb el tema del Cinta Curto, només amb aquest tema, no pretenen ser ni son defensa de l'acció de govern de ningú. Ara bé, el que no puc passar per alt, i menys en un tema que m'afecta com a responsable del area d'ensenyament que vaig ser i gestor del tema del Cinta Curto, es que, directament o indirecta, se m'imputi un retard que en la major part es atribuible a la gestió dels governs municipals anteriors de CIU i a la Conselleria, en aquells temps en mans de CIU també, com et vaig argumentar en dades i fets constatables. Aixó no vol dir que dubti de la bona fe de ningú. Només son fets que, si vols, son consecuencia del funcionament, moltes vegades lent i farragós, de la burocracia administrativa i del necesari compliment dels tràmits legals. Aquesta burocracia, no obstant, existeix en tots els àmbits de l'Administració, inclosa la municipal. Pero les coses s'aturen on s'aturen, sigui pel que sigui. I no val a dir que han estat paralitzades on no ho han estat ni per culpa de qui no n'ha tingut cap o,en el ptijor dels casos, molt poca.
Que el govern de Sabaté ha comés errades de "bulto"? Es clar que si i en podem parlar obertament si vols. Jo, ja t'ho vaig dir, no m'amago ni defujo el debat.
Per acavar, bon amic, et diré que, efectivament, malgrat els contratemps de la vida cotidiana, intento ser feliç cada dia i no estic resentit amb ningú, no ho dubtis. Tinc una familia que m'estima, bons amics i fa molts anys que'm guanyo la vida pel meu compte. Aixó es el que més compta per a mi. Pel que fa a Tortosa, la ciutat on vaig neixer i on visc, pots estar ben segur de que dessitjo lo millor. Encara que, sobre lo que es millor per a Tortosa, tu i jo seguirem segurament discrepant en algunes questions.
Bon dia Granera.

La Granera ha dit...

Amic Pere Royo, de tot cor, dir-te que ha estat un plaer debatre o parlar amb tu. Espero que puguem seguir compartint experiències. Crec que és molt bo que discrepem. Les diferències en el món de les idees són molt positives, jo diria engrescadores.
Agraixo el teu to i t'animaria a que registressis un bloc, seria un plaer llegir-lo i participar-hi.

Salut

Anònim ha dit...

Que no t'ancandelen Cinto, que este Pere Royo es un hipocrita. Es un destraler, molts coneixem les seues males arts en poltica i ara va de bon gestor. Aixi li ha anat al teu partit Pere Royo, Iniciativa, una miqueta mes i no puntua.

La Granera ha dit...

Manel, s'agraeix el comentari, però tranquil que jo ja se jutjar.

Anònim ha dit...

granera: Royo et va demanar que si el contestaves, donessis la cara.

i ara, explica perquè surts per la tangent dient dius que no has entés res o no ho has volgut entendre.

Anònim ha dit...

cinto, no t'ha interessat entendre-ho.

Anònim ha dit...

granera, veig que quan algú et fica arguments damunt les teues populistes maneres de fer ja no saps que contestar. et tenia per algú ben informat. no passa res per dir alguna vegada "tens raó, veig que estava equivocat", o potser tindries que dir "vaja, m'has enxampat en la meva obsessió de tot és culpa dels altres i ara que has fet públic la realitat del col·legi cinta curto, me n'hauré de buscar una altra (que n'hi han a patades de coses mal fetes)". no conec al pere royo, però si el que diu no és veritat et seria molt fàcil demostrar-ho.

Anònim ha dit...

Manel, Soc Pere Royo. Jo no he faltat ningú, ni penso fer-ho. Tu, a falta d'arguments, recurreixes a la desqualificació i a l'insult. No sé a quines males arts et refereixes quan parles de mi. El que si se es que la desqualificació i l'insult son les més velles males arts que es coneixen i armes preferides dels destralers i dels hipócrites. I tu, pel que es veu llegint el teu comentari últim, les utilitces com un autentic mestre.

Anònim ha dit...

Zakaj pa ne:)